Na fai mai talu ai nei le Global Express Giant UPS

talu ai nei na taʻua ai o le a faʻateleina le fua faatatau o uta (GRI) na faʻasalalau i le 2023, lea o le a fetaui ma le siʻitia o ana tauva FEDEX Kamupani i le masina talu ai.

Ole siitaga ole tau ole UPS ole a amata ile Tesema 27, tasi le vaiaso muamua atu nai lo le siitaga ole tau ole FEDEX.Ua fa'ailoa mai e le UPS o le si'itia o uta e talafeagai mo ana felauaiga i luga o le ea a Amerika, 'au'aunaga tau femalagaiga i fanua ma auaunaga fa'avaomalo.Ua fa'ailoa mai fo'i e le UPS o le a fa'atupula'ia e 6.2% le mamafa o femalaga'iga o uta i luga o le ea o lo'o feavea'i i le va o le Iunaite Setete ma le Iunaite Setete, Kanata ma Puerto Rico.

FEDEX
I le talafaasolopito umi o kamupani e lua, GRI oʻo atu i le 6.9% o le taimi muamua lea i le talafaasolopito.E masani lava, FEDEX ma UPS faʻateleina a latou faʻasalalauga faʻasalalau e 4.9% i le 5.9%.
Na faʻamoemoe muamua le au suʻesuʻe o le GRI o kamupani faʻaalia e lua i le 2023 o le a faʻateleina a itiiti ifo i le 6% e faʻamalieina ai le aʻafiaga o le siʻitia o tau.O nisi tagata e manatu e ono laʻititi laʻititi le UPS nai lo Fedex ile GRI fetuunaiga e faoa ai sea maketi.Ae i le faaiuga, na filifilia e le UPS le fua o le tuputupu aʻe o le fetaui ma ona tagata tauva autu.
E talafeagai le GRI mo felauaiga e le o ni konekarate ma e iai sona uiga fa'atusa, aua e toetoe lava o le tu'uina atu o pusa e fa'avae i luga o le konekarate.O le GRI o le "mata'i timuga autu" lea e mafai e le tagata fa'atau oloa ona fa'amoemoeina i le konekarate ma le fa'aitiitiga.

FEDEX1
I le avea ai o se vaega o le suiga i le 2023, UPS o le a siitia pili tuai mai le 6% i le 8%.O le a tape ai foi le upu "peak" pe a totogi tau faaopoopo.Na taʻua e le UPS, e amata mai ia Tesema 27, o nei tupe faʻaalu o le a taʻua o le "managa faʻaopoopo."
Ina ua tatalaina e le FEDEX le kuata muamua o lana faʻatinoga, o le faʻatinoina o taʻiala o le tausaga atoa na faateʻia ai le pisinisi o uta ma le faʻalapotopotoga tau tupe.I le taimi lava e tasi, na ia faʻasalalau ai foʻi le uta maualuga i le talafaasolopito, o lona uiga, o le tuputupu aʻe o le GRI i le 2023. O le faʻasalalauga na taʻua ai o lona tausaga faʻaletupe i le 2023 O le faʻatinoga i le kuata muamua e sili atu le leaga nai lo le mea na faʻamoemoeina, e mafua ona o lona tele. o tupe maua fa'agaioiga a ana FEDEX ma vaega fa'ava-o-malo ua matua fa'aititia pe a fa'atusatusa i le fa'amoemoeina.

O le a fa'alauiloa e le UPS le fa'ai'uga o le kuata lona tolu i le taeao a taeao.I lena taimi, o le a malamalama le au suʻesuʻe ma le aufaipisinisi pe o le UPS o le a aʻafia foi e le macro environment e pei o le FEDEX, lea o le a oʻo atu ai i le le lelei o le faʻatinoga.


Taimi meli: Oke-25-2022